• Видео надзор

  Видео надзор

  IP камери, Аналогни камери, Подвижни камери, Видео рекордери
 • Алармни системи

  Алармни системи

  БИМ,ПИР детектори, Периметарска заштита
 • Контрола на пристап

  Контрола на пристап

  за деловни и станбени обекти, хотелски системи
  Бидете сигурни дека вашиот дом е безбеден каде и да сте!
sgtech.mk sgtech.mk sgtech.mk